Kuchnia chińska to niezwykła różnorodność smaków i aromatów. Uznawana jest za jedną z najstarszych i najzdrowszych kuchni na świecie. Jest bardzo zróżnicowana i obfituje w dania z ryżu, wołowiny, grzybów shitake i tofu. W Kantonie dania smaży się w wokach, w Syczuanie gotuje się bardzo ostro używając ostrej przyprawy hot-pot. W Pekinie za rarytas uchodzą natomiast gotowane na parze pierożki dim sum.

  • Chińskie bułeczki na słodko


    15,00 
    Dodaj do koszyka
  • Chińskie pierożki szpinakowo-serowe


    20,00 
    Dodaj do koszyka
  • Chińskie pierożki wołowe


    26,00 
    Dodaj do koszyka
  • Hargao krewetkowe


    34,00 
    Dodaj do koszyka
  • Shumai krewetkowe


    34,00 
    Dodaj do koszyka
  • Shumai wieprzowe


    21,00 
    Dodaj do koszyka
  • Wonton


    20,00 
    Dodaj do koszyka
  • XiaoLongBao drobiowe


    21,00 
    Dodaj do koszyka
  • XiaoLongBao krewetkowo-krabowe


    36,00 
    Dodaj do koszyka
  • XiaoLongBao wieprzowo-szpinakowe


    20,00 
    Dodaj do koszyka